Kasvuhakkerointikirja: Kasvuhakkeroi tai kuole

Kasvuhakkeroi tai kuole on kattava kooste siitä mitä olen oppinut siiloriippumattomasta kasvuhakkeroinnista, sen merkityksestä ja paikasta organisaatiossa, sekä runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä.

Lisätietoja, tilausongelmaraportit tai suuremmat tilaukset: [email protected]

Kasvuhakkeroi tai kuole
Device frame

Sisältö

188 sivua sis. seuraavat aiheet:

Jakso I: Kasvutiimin rooli ja rekrytointi
Jakso II: Piraattimittarit eli kasvuhakkeroinnin suppilo
Jakso III: Työkalut eli OKR, viikkosykli ja ostajapersoonat
Jakso IV: Mittaa, iteroi ja mittaa taas
Jakso V: Kasvuhakkeroinnin vinkkipankki
Jakso VI: Kasvuhakkeri sosiaalisessa mediassa
Jakso VII: Pikaopas kasvuhakkerointiin (tl;dr)

Takakansi

Kasvuhakkerointi eli growth hacking on systemaattisen ongelmanratkaisun työkalu, jota voit käyttää omassa työssäsi ja arjessasi, jos kaipaat määränpäähän pääsemiseen lisää johdonmukaisuutta.

Kasvuhakkerointi on myös erinomainen tapa kiihdyttää organisaation oppimista ja kääntää fokus onnistumisiin ja mahdollisuuksiin. Tämän vuoksi se on erityisen käytännöllinen varhaisen vaiheen startupeille, joilla on rajalliset budjetit ja joiden liikeidea täytyy validoida mahdollisimman nopeasti. Voit kuitenkin käyttää sitä minkä tahansa yhtiön toiminnon tehostamiseen missä tahansa kokoluokassa tai yrityksen elinkaaren vaiheessa.

Mari Luukkainen on kestävän kasvuhakkeroinnin pioneeri, joka on kasvujohtajana 19-kertaistanut yrityksen liikevaihdon sadoista tuhansista miljoonien tasolle – ja samalla luonut kasvuhakkeroinnista kestävän, skaalattavan ja eri toimialoille sopivan mallin.

Mari on ollut siivousyritys Freskan kasvujohtaja, ja hän sai Freskan liikevaihdon kasvamaan kahdessa vuodessa 700 000 eurosta 13 miljoonaan euroon. Lisäksi Marille on kertynyt kokemusta muista tunnetuista kasvuyrityksistä kuten Yousicianista ja kryptovaluuttastartupeista kuten Paxful. Tällä hetkellä Mari on varhaisen vaiheen teknologiastartupeja rahoittavan Icebreaker.vc:n kasvujohtaja ja kasvuhakkerointia tarjoavan Truly Agencyn advisor ja partneri.

Tässä kirjassa Mari käy läpi reseptinsä osa-alue kerrallaan. Kirja kertoo tarkasti käytännön tekniikat ja esittelee samalla sata käytännön vinkkiä kasvun varmistamiseen.

Built on Unicorn Platform